Redigering, tilpasning og tilberedning af dine opskrifter

Enhver opskrift i MealBuddy er din til at ændre. Åbn en opskrift fra fanen Opskrifter for at redigere den, tilpasse den til dit bord eller gå i gang med madlavningen.

Redigering af en opskrift

Tryk på Rediger opskrift for at ændre navn, antal portioner, forberedelses- og tilberedningstid, sværhedsgrad, ingredienser og trin. Du kan trække trinnene for at ændre rækkefølgen. Du kan også:

  • Omdøb opskrift for at give den et navn, du kan genkende
  • Tilføje dine egne noter i Dine noter, som kun er synlige for dig
  • Tilføje eller fjerne fotos
  • Åbne Vis kilde for at gå tilbage til den oprindelige side eller det oprindelige opslag

Ændring af antal portioner

Brug knapperne + og − for at lave mad til flere eller færre personer. Mængden af ingredienser ændres med antallet af portioner.

Tilpas en opskrift med Buddy

Vil du have den vegansk, glutenfri, med mere protein, hurtigere eller billigere? Tryk på Tilpas denne opskrift og fortæl Buddy, hvad du kunne tænke dig – enten ved at skrive eller med stemmen. Buddy viser dig, hvad der er ændret, før du beslutter dig. Vælg derefter:

  • Gem som ny opskrift for at beholde den originale, som den er
  • Erstat denne opskrift for at opdatere den originale

Tilpassede opskrifter markeres som AI-tilpasset. For at bruge Buddy til tilpasning skal du tillade at dele din kost med Buddy (se "Din kost, allergier og hvad Buddy ved").

Næringsindhold og allergener

Opskrifter viser kalorier, protein, kulhydrater og fedt pr. portion. Disse værdier er estimater. Hvis du har fortalt Buddy om dine allergier eller intoleranser, gør MealBuddy opmærksom på ingredienser, der matcher dem. Tjek altid selv ingredienserne, hvis en allergi er alvorlig.

Madlavningstilstand

Tryk på Gå i gang med madlavningen for at følge opskriften trin for trin, mens du laver mad.

Sletning af en opskrift

Tryk på Slet opskrift for at fjerne den. Dette fjerner den fra alle dine lister, inklusive lister du deler med andre. For at slette flere opskrifter på én gang skal du vælge dem i dit bibliotek og trykke på Slet.

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt os