Správa a smazání tvého účtu

Všechno o svém účtu najdeš v záložce Profil.

Tvoje přihlášení

MealBuddy k přihlášení používá tvé Apple ID nebo účet Google, takže si nemusíš pamatovat žádné další heslo. Přejdi na Profil > Účet, kde uvidíš, kterou možnost používáš. Chceš-li se na novém telefonu vrátit ke svým receptům, přihlas se pod stejným Apple ID nebo účtem Google.

Změna údajů

  • Jméno, pohlaví, dieta a alergie: Profil > Profil
  • Jednotky (metrické nebo imperiální): Profil > Předvolby
  • Oznámení o nových zprávách v chatu a sdílených seznamech: Profil > Oznámení

Aplikace používá stejný jazyk jako tvůj telefon.

Odhlášení

Přejdi na Profil > Účet a klepni na Odhlásit se. Tvoje recepty zůstanou v bezpečí na tvém účtu a jakmile se znovu přihlásíš, zase je uvidíš.

Smazání účtu

Přejdi na Profil > Účet, klepni na Smazat účet a volbu potvrď. Tím trvale smažeš svůj účet, recepty a seznamy receptů, chat s Buddym i nákupní seznamy. Tento krok nelze vrátit zpět.

Důležité: Smazáním účtu se nezruší předplatné MealBuddy Plus. Nejprve ho zruš v App Store nebo Google Play, aby ti nebyly účtovány další poplatky. Podrobnosti najdeš v části „MealBuddy Plus: Předplatné, obnovení a zrušení“.

Potřebuješ pomoct?

Chceš-li nás kontaktovat, přejdi na Profil > Nápověda.

Potřebuješ ještě pomoct?

Kontaktuj nás